بروزرسانی: 19 آذر 1404
آشپزی با دینو: طرز تهیه نان چوب شور خانگی، یک نان خوشمزه با ریشه آلمانی
نان چوب شور خانگی فقط یک میان وعده نیست. بلکه یک ماجراجویی آشپزی است که سنت، خلاقیت و سرگرمی را با هم ترکیب می کند. این نان چوب شور را می توانید در طعم ها و اشکال مختلف درست کنید.
تاریخچه نان شور
منشا چوب شور به اروپای باستان باز می گردد و نظریه های مختلفی وجود دارد که می گویند این میان وعده در اوایل دوران مسیحیت ساخته شده است. شکل نان بیسکویت شبیه دست های دعا کننده یا نماد "تثلیث مقدس" است.

اصل ایتالیایی
یک نظریه این است که در قرن هفتم پس از میلاد، یک راهب ایتالیایی می خواست شاگردانش را تشویق کند. خمير درست كرد و به شكل دو دست دعا كرد و سپس پخت. وقتی آن را به شاگردانش داد، گفت «پریتیولا» که به معنای «پاداش های کوچک» است.
اصل آلمانی
نظریه دیگر این است که نان نمکی از نانوایان آلمانی در منطقه باواریا سرچشمه گرفته است. این غذا از نوعی نان که رومیان باستان می خوردند به نام «پرتیولا» که در آلمان به آن «پرتزل» می گویند، شکل گرفته است و می تواند از کلمه لاتین «braciola» به معنای «بازوهای کوچک» یا «براسلوس» (دستبند) گرفته شده باشد. ). . او هست
تا به امروز، آلمان به دلیل مشارکت خود در فرهنگ شهرت خاصی دارد و این میان وعده در جشنواره ها و بازارهای آلمان بسیار محبوب است.
وارد ایالات متحده شوید
نان چوب شور در قرن نوزدهم زمانی که مهاجران آلمانی در پنسیلوانیا مستقر شدند و به "هلندی پنسیلوانیا" معروف شدند، به ایالات متحده راه یافت. پنسیلوانیا هنوز هم بیش از 80 درصد شیرینی های آمریکا را تولید می کند.
امروزه این کیک ها در سراسر جهان بسیار محبوب هستند و به یک میان وعده در رویدادهای ورزشی، نمایشگاه ها و نانوایی ها تبدیل شده اند.
دستور تهیه نان چوب شور نرم در منزل:
* وسایل مورد نیاز: یک کاسه بزرگ، یک قاشق چوبی، یک همزن، یک کاسه و یک سینی فر با کاغذ روغنی.
مواد تشکیل دهنده خمیر:
- 7 گرم مخمر
- 350 میلی لیتر آب ولرم
- شکر 1 قاشق غذاخوری
- 1 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
- 500 گرم آرد سفید
- 2 قاشق چایخوری نمک
- 2 لیتر آب در یک کاسه
- 130 گرم جوش شیرین
روش پخت:
1. در یک کاسه بزرگ، مخمر را با آب ولرم خوب مخلوط کنید.
2. حالا شکر، کره و یک قاشق چایخوری نمک را به آن اضافه کنید و با همزن هم بزنید.
3. آرد را کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید، اما هر بار فقط یک سوم آرد را اضافه کنید تا گلوله خشک نشود.
4. خمیر را حداقل 5 دقیقه روی سطح آردپاشی شده ورز دهید تا کشدار شود و به راحتی پاره نشود. اگر خمیر را با انگشت فشار دهید و سپس برگردید، آماده است.
5. خمیر را به شکل توپ در آورید و در ظرفی قرار دهید سپس روی آن را با حوله بپوشانید و بگذارید 15 دقیقه بماند.
6. فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی آماده کنید.
7. برای به دست آوردن لایه قهوه ای مشخص نان چوب شور، 2 لیتر آب را در قابلمه بجوشانید و جوش شیرین را اضافه کنید.
8. خمیر را به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را در یک طناب نازک به طول 30-40 سانتی متر بپیچید.
9. خمیر را به شکل چوب شور کلاسیک در آورید.
10. هر تکه نان را به مدت 25 ثانیه در آب جوش همراه با جوش شیرین فرو کنید سپس در سینی فر قرار دهید.
11. بعد از چیدن همه نان ها روی آن نمک بپاشید.
12. به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که رنگ و بافت دلخواه را بدست آورید بپزید.
ایده هایی برای تنوع طعم
پودر سیر یا پیاز برای این نان خوشمزه
- پنیر چدار برای طعم پنیری
- دارچین و شکر برای نسخه شیرین
پیشنهادات سدر
این نان خانگی برای انواع دیپ مناسب است. سس خردل کلاسیک یا سس پنیر.
نوشیدنی
هیچ امتیازی وجود ندارد
یه لحظه صبر کن...
منبع: https://dinu.ir/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%86-%D9%BE%D8%B1%D8%AA%D8%B2%D9%84-%D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C/